[PREBENJAMÍ] Dracs Comtals 8 x 1 Castellbisbal

Ahir dissabte dia 11 de Febrer es va disputar el partit de la categoria Pre-Benjamí entre els Dracs Comtals contra el CP Castellbisbal a les 11h del matí. La concentració era a les 10:15h del matí al camp dels Dracs Comtals, el dia no era assolellat i feia ràfegues de vent.

Els jugadors van anar arribant progressivament, i es van anar canviant, més o menys ràpid, entre somriures i bromes entre ells. Com sempre el Kevin i el Ferran anaven intentant posar ordre per tal que sortissin tots al camp el més aviat possible per començar l’escalfament.

Els jugadors que van jugar al partit d’ahir van ser els següents:

17 – Mateu Mendiola; 35 – Pau Vila (Porter); 88 – João Aleu; 00 – Luca Cardi; 11 – Mateo Muñoz; 09 – Marta Casas; 99 – Koldo Mendiola; 59 – Sara Ruiz; 06 – Marc Blancafort; 10 – David Barranco

Poc abans de començar el partit el Kevin donava les últimes instruccions i detalls tàctics als seus jugadors, que estaven com sempre desitjosos de començar el partit.

A les 11h va començar el primer quart del partit, el sac inicial el van guanyar els Dracs i van començar a organitzar l’atac, fent varis passes i distribuint el joc entre tots els jugadors.

Al minut 6 el Luca va obrir el marcador amb un primer gol treballat per tot l’equip, amb un remat final ajustat i col·locat per sota a la dreta del porter del Castellbisbal.

Aquest primer gol va donar tranquil·litat als Dracs que van començar a jugar amb més fluïdesa i amb molts passes entre ells. El porter del Castellbisbal va fer unes quantes intervencions parant varis remats dels Dracs, que anaven atacant insistentment. Fruit d’aquesta pressió va arribar el segon gol dels Dracs, al minut 7:30 després d’un ràpid contraatac del Mateo amb un primer dispar que va poder refusar el porter, però el mateix Mateo va dominar el rebuig i després de voltejar la porteria pel darrere va disparar el puck ajustat al pal dret del porter que no va poder fer res per parar-lo.

Comença el segon quart, al cap de mig minut d’haver començat i després de la pressió defensiva de tot l’equip dels Dracs, van robar del puck, i el Luca va anotar el tercer gol dels Dracs després d’un ràpid contraatac en el que es va quedar sol davant del porter.

Els Dracs seguien jugant un molt bon partit, el porter del Castellbisbal feia molt bones intervencions que van fer que el marcador no seguís pujant. Tot i així, al minut 1:30 el Mateo va anotar el seu segon gol. Després d’un atac molt perillós del Castellbisbal i una brillant intervenció del Pau (el porter d’ahir), el Mateo va aprofitar el refús del Pau i va anotar el quart gol dels Dracs després d’un ràpid contraatac.

Al minut 3 el Luca va fer un dispar dur i ras que es va estavellar al pal esquerre del la porteria del Castellbisbal, la bona defensa de l’equip rival va bloquejar el remat posterior i va començar un atac ràpid en el que van anotar el seu primer gol. Pujava el 4 a 1 al marcador.

Immediatament després del sac del primer gol del Castellbisbal, els Dracs van tornar a anotar de la mà del David amb un bon dispar. Poc després el Pau va fer una altre bona intervenció que va evitar el segon gol del Castellbisbal. El partit continuava amb bones combinacions entre tots els jugadors.

Poc abans del descans pujava el cinquè gol dels Dracs, després d’una bona jugada del Koldo en la que tira a porteria i després del refús del porter del Castellbisbal, el seu germà Mateu remata pel 5 a 1. Amb aquest marcador arribem a la fi del segon quart.

Comença el tercer i últim quart, el Castellbisbal seguia intentant anotar un altre gol però sempre es trobava la bona i organitzada defensa del Dracs amb el João i la Sara controlant els atacs. El Pau va tenir una actuació destacada dues bones parades seguides després d’un ràpid contraatac del Castellbisbal.

Els Dracs van seguir atacant, anotant els tres últims gols abans del la fi del partit. El primer del David que feia pujar el sisè després d’una ràpida jugada, el setè del Luca anotant després de varis refusos de la defensa del Castellbisbal, i poc després el vuitè anotat per la Marta amb un dispar ras i col·locat després de varis rebutjos del porter del Castellbisbal.

Final del partit, 8 a 1 pels Dracs, va ser un bon partit del Dracs, com sempre, motivats i dirigits pel coach Kevin i el seu ajudant Ferran.

 

Gols:

Dracs Comtals: M7:30 Luca (Q1); M0:30 Mateo (Q1); M1:30 Mateo (Q2); M3:31 Luca (Q2); M6:40 Mateu (Q2); M1:39 David (Q3); M6:25 Luca(Q3); M7:47 Marta (Q3)

CP Castellbisbal: M3:21 núm 78 (Q2)

 

Text: Xavier Casas

 

Leave a Reply